Zoek

Garmin GPSMAP 7408xsv

Fabrikant: Garmin
SKU: 010-01305-12
EUR 1375,00
EUR 1599,00
Kaartplotter/echolood-combo met breed 8-inch multi-touchscherm
+ -

Kaartplotter/echolood-combo met breed 8-inch multi-touchscherm

 • Breed 8-inch multi-touchscherm (1024 x 600 WSVGA) met wereldwijde basiskaart
 • Ingebouwd 2-kanaals CHIRP echolood plus CHIRP ClearVü en CHIRP SideVü scanningecholood met de helderste beelden op het water (transducer afzonderlijk verkrijgbaar)
 • Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS
 • Netwerkfunctionaliteit beschikbaar voor Garmin Marine Network en NMEA 2000®, plus ondersteuning voor NMEA 0183
 • Biedt ondersteuning voor de GSDTM 26 professionele echoloodmodule

De GPSMAP 7408xsv kaartplotter met breed 7-inch multi-touchscherm is ontworpen voor motorbootschippers, zeilers en zeilracers die hoge prestaties, bedieningsgemak en functionele integratie eisen, en heeft een interne 10 Hz GPS die de positie en de koers 10 keer per seconde bijwerkt. Inclusief volledige netwerkfunctionaliteit, waaronder het Garmin Network en NMEA 2000, en alle voordelen van ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit.

Extra's toevoegen met BlueChart g2 Vision

Met de optionele BlueChart g2 Vision kunt u een hele nieuwe dimensie van uitzonderlijke functies toevoegen aan uw kaartplotter.

 • MarinerEye en FishEye bieden een 3D-weergave, zowel boven als onder de waterlijn.
 • Satellietbeelden en luchtfoto's in hoge resolutie helpen u om in onbekende wateren uw positie te bepalen.
 • Auto Guidance doorzoekt alle relevante kaarten en stelt een route samen die uw boot werkelijk kan volgen - een route die ondiep water, boeien en andere obstakels op uw route vermijdt

Ondersteuning voor Garmin Marine Network en NMEA 2000

Dankzij volledige netwerkfunctionaliteit kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. GPSMAP 7408xsv biedt ondersteuning voor radar, stuurautomaat, instrumenten, meerdere schermen, FUSION-Link, sensors, externe echoloodmodules, digitaal schakelen, thermische camera's, GRID met draaibare knop, joystick en toetsenblok, en meer. Met de GPSMAP 7408xsv kunt u functies delen met andere compatibele GPSMAP toestellen, zoals radar, GSD 24, GSD 26 echoloodmodules, extra kaarten, en gebruikersgegevens, zoals via-punten, routes en sporen. Gebruikersgegevens die zijn ingevoerd in een kaartplotter kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met andere kaartplotters in een netwerk.

Speciale zeilfuncties

Tot de ondersteunde zeilfuncties behoren leylijnen, verbeterde windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek, en een schuifregelaar voor getijden, stromingen en tijd. Meterschermen zijn ontworpen om in een oogopslag belangrijke gegevens te kunnen lezen, zoals ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware of schijnbare windsnelheid, horizontale en verticale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden.

Koers en positie 10 keer per seconde vernieuwd

Snelle, responsieve 10 Hz GPS/GLONASS vernieuwd uw positie en koers 10 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige via-punten plaatsen, en deze weer terugvinden.

Compatibel met gWindTM transducers

Garmin gWind, gWind Wireless en gWind Race transducers beschikken over twin-fin technologie met driebladige propellers. Het toestel wordt aangesloten op NMEA 2000 en compatibele Garmin kaartplotters via de GNDTM 10 black-box bridge.

FUSION-Link Entertainment System

Profiteer van de mogelijkheid om alle compatibele FUSION-Link audiosystemen via het scherm van uw compatibele kaartplotter te bedienen.

Quickdraw Contours Quickdraw Contours

Maak uw eigen HD-kaarten

Quickdraw Contours is een gratis, gebruiksvriendelijke softwarefunctie die vooraf op uw Garmin toestel is geïnstalleerd. Hiermee kunt u direct uw eigen gepersonaliseerde HD-viskaarten maken met op 1 voet nauwkeurige contouren. Pas de kaarten aan uw eigen behoeften aan. Het zijn uw kaarten. Uw eigendom. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met de Quickdraw community op Garmin ConnectTM. Er is geen speciale cartografische kennis vereist. U kunt met Quickdraw Contours kaarten maken terwijl u vist. U hoeft niet te wachten of uw bestanden op te sturen zoals bij andere kaartsoftware is vereist - uw resultaten worden direct weergegeven. Te gebruiken met elke Garmin PanoptixTM, HD-IDTM, Garmin ClearVü transducerTM met CHIRP of NMEA 2000® compatibele dieptetransducer. Is uw boot voorzien van meerdere echoloodsystemen? Quickdraw Contours selecteert automatisch het meest geschikte echoloodsysteem om u de beste resultaten te geven!

Meerdere dieptebereikarceringen

Mogelijkheid om maximaal 10 verschillende dieptebereiken in te stellen, elk in een andere kleur. Maakt de weergave van dieptebereiken overzichtelijker.

Stuurautomaat instellen via kaartplotter

U kunt de hele procedure voor het instellen van de stuurautomaat snel en eenvoudig uitvoeren op het scherm van uw kaartplotter.

AXIS en FLIR camera-ondersteuning

Garmin biedt ondersteuning voor geselecteerde Axis en FLIR camera's. Deze camera's kunnen op elk soort vaartuig worden gebruikt als beveiligings- en omgevingscamera. U kunt vanaf uw plotterscherm uw camera in- en uitzoomen en de camera verschuiven of kantelen door middel van gebaren. Daarnaast kunt u videobeelden op meerdere schermen en videostreams gelijktijdig op hetzelfde scherm weergeven. Gebruik Axis videocodering om analoge camerabeelden, zoals die van de Garmin GC 10, te converteren naar IP-video

Leg alle actie op het water vast

Deze kaartplotter ondersteunt draadloze verbindingen met Garmin VIRB® actiecamera's zodat u alle actie op het water kunt vastleggen. En nog belangrijker: met een eenvoudige software-update kunt u opnamen bedienen, foto's maken en video streamen van een VIRB actiecamera naar uw GPSMAP® 7400 serie kaartplotter of 8000/8400 serie Glass Helm kaartplotter. U kunt zelfs video streamen van maximaal 4 VIRB actiecamera's en de video op een compatibele maritieme kaartplotter bekijken. U kunt ook eerder vastgelegde foto's en video's op de kaartplotter bekijken en miniatuurvoorbeelden weergeven voor eenvoudige selectie. Afspelen, pauzeren, zoeken en opnieuw afspelen via uw kaartplotter. Er is zelfs een modus voor het automatisch afspelen van diavoorstellingen en de mogelijkheid om ongewenste VIRB foto's en video's te verwijderen. U kunt elke VIRB een naam geven, zodat u deze gemakkelijk kunt herkennen. U kunt ook uw VIRB camera's bedienen om de VIRB video-instellingen te wijzigen, zoals beeldverhouding, videoresolutie, frames per seconde, beeldveld en meer - rechtstreeks via de kaartplotter. Verzend NMEA 2000 bootgegevens van de kaartplotter naar VIRB en maak met VIRB Edit of de VIRB mobiele app een overlay van G-MetrixTM gegevens op de video. Voor sommige gegevens hebt u extra accessoires nodig.

De ultieme app voor connected varen

Met de gratis alles-in-één ActiveCaptainTM app kunt u uw watersportervaring bijna overal beheren. Met deze app legt u een eenvoudige, krachtige verbinding tussen uw compatibele mobiele toestel en uw Garmin kaartplotter, kaarten en watersportgemeenschap. Waar u ook bent, u hebt overal onbeperkt toegang tot uw kaarten, de mogelijkheid om nieuwe kaarten aan te schaffen, en toegang tot de Garmin QuickdrawTM Contours community. Blijf connected met smartphone meldingen op het scherm van uw kaartplotter. U kunt ook een boottocht plannen of een vislocatie verkennen en ActiveCaptain synchroniseert deze vervolgens automatisch met uw kaartplotter. U kunt zelfs meldingen voor software-updates ontvangen en besluiten wanneer u die op uw toestel wilt downloaden.

iPhone en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc. Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance.

New Charts GuaranteeBlueChart G2BlueChart G2 VisionLakeVü HD Ultra

Algemeen

Toestelafmetingen, BxHxD 24,4 x 16,0 x 7,6 cm
Schermgrootte, BxH 17,8 x 10,2 cm; 20,3 cm diagonaal
Schermresolutie, BxH 1024 x 600 pixels
Schermtype WSVGA-scherm
Gewicht 1,40 kg
Waterdicht IPX7
Stroomverbruik
 • Maximum stroomverbruik bij 10 VDC: 27 W
 • Nominale opgenomen stroom bij 12 VDC: 1,8 A
 • Maximale opgenomen stroom bij 12 VDC: 2,3 A
Antenne Intern of extern via NMEA 2000
Bevestigingsopties Beugel, vlak of verzonken
Receiver 10 Hz GPS/GLONASS
Garmin Marine NetworkTM poorten 2

Kaarten en geheugen

Vooraf geladen kaarten Geen
Geschikt voor gegevenskaarten 2 SDTM kaarten
Waypoints 5,000
Routes 100
Tracklog 50.000 punten, 50 opgeslagen sporen

Buitenrecreatiefuncties

Getijdentabellen Ja

Kaartplotterfuncties

Compatibel met Garmin-radar Ja
Compatibel met Garmin-sonar Ja
Compatibel met Garmin SmartMode (aanpasbare monitorvoorinstellingen) Ja
Ondersteunt AIS (traceert positie van doelschepen) Ja
Ondersteunt DSC (geeft positiegegevens van VHF-radio met DSC-mogelijkheid weer) Ja
Garmin MeteorTM audiosysteem compatibel Ja
Ondersteunt FUSION-LinkTM compatibele radio's Ja
GSDTM Black Box echoloodondersteuning Ja
GCVTM Black Box echoloodondersteuning Ja
Compatibel met ActiveCaptain Ja
Compatibel met Garmin HelmTM Ja
GRIDTM (Garmin Remote Input Device) compatibel Ja
Compatibel met draadloze afstandsbediening Ja

Echoloodfuncties en -specificaties

Sonar met dubbele frequentie mogelijk Ja
Sonar met dubbele bundel mogelijk Ja
Transmissievermogen 1 kW traditioneel; 1 kW CHIRP
CHIRP sonar technology Ja (Built-in)
ClearVü Ja, met CHIRP (ingebouwd)
SideVü Ja, met CHIRP (ingebouwd)
Maximumdiepte 5.000 voet bij 1 kW (maximale diepte is afhankelijk van de bodemsoort en andere wateromstandigheden)
Bodem vast (geeft retoursignalen van de bodem weer) Ja
Watertemperatuurlogboek en -grafiek Ja
Sonar recording Ja
Sonar history rewind Ja

Verbindingen

Compatibel met NMEA 2000® Ja
Ingangspoorten van de NMEA 0183 2
Uitgangspoorten van de NMEA 0183 2
Ingangspoorten voor video 1 composite
Video output ports Geen
Draadloze connectiviteit Ja

Aanvullend

Extra's
 • Gebruikersinterface: Multi-touch aanraakscherm
 • Schermverlichting automatisch dimmen: Ja
 • Extra kaarten delen: Ja
 • Interne echoloodgegevens delen: Ja, verzenden en ontvangen
Schrijf uw eigen recensie Sluit formulier
*
*
Slecht
Uitstekend
*
*
*