Zoek
banner

Alumacraft

Het alumacraft voordeel

Aquadynamisch rompontwerp

Het aquadynamische oppervlak van onze vleugelvormige romp resulteert in sneller planeren, betere besturing en superieure controle over de boot, zelfs onder zware omstandigheden.

Grotere sprayrails

Grote, omgekeerde sprayrails buigen spatwater effectiever af voor een drogere vaart, zelfs in ruwe omstandigheden.

Aluminium spiegel

Aluminium spiegels zijn lichter en 130% sterker dan hout spiegels. De sterkere spiegel minimaliseert spanningen en trillingen, waardoor een duurzamer montageoppervlak ontstaat voor de grotere, krachtigere buitenboordmotoren van vandaag.

75 Jaar ervaring

Alumacraft bouwt sinds 1946 aluminium vissersboten van hoge kwaliteit in de vs.

 

Dubbele beplating

Dubbele beplating over de volledige lengte betekent tweemaal de sterkte en bescherming tot aan de spiegel. De extra plaat en constructie met stevige bodem verminderen het geluid en trillingen drastisch, en er is minimale buiging die de hantering nadelig kan beïnvloeden.

Automobiel-kwaliteitsverf

Auto-kwaliteit basislak / blanke lak is sterker en beter bestand tegen vervaging door ultraviolet licht. Zelfs beschadigingen zoals uitslag of krassen kunnen eenvoudig worden gerepareerd zonder opnieuw te hoeven schilderen. Boeg een scherpere boeg betekent een vlottere toegang tot het water, waardoor u comfortabeler kunt varen in grote golven.

Hoogwaardig aluminium

Elke mod V-boot is gemaakt van hoogwaardig aluminium van zeekwaliteit. De dichtheid van elke aluminiumplaat is ontworpen om hoge-intensiteitsdruk veroorzaakt door ruwe golven af te buigen en te verspreiden.

 


Ontdek de modellen