Zoek

Garmin GPSMAP 923xsv

Fabrikant: Garmin
SKU: 010-02366-02
EUR 1538,00
EUR 1789,00
Combinatie van een kaartplotter en een echolood, met 9-inch aanraakscherm
+ -

ULTRA HIGH-DEFINITION SCANSONAR

Met ingebouwde Ultra High-Definition SideVü en ClearVü scansonars met levendige kleurenpaletten en hoog contrast om vis te onderscheiden van structuren. GPSMAP® 923xsv ondersteunt ook 1 kW CHIRP traditionele sonarfuncties.

 

 

PANOPTIX™ SONARONDERSTEUNING

Koppel met Panoptix of Panoptix LiveScope™ eenvoudig te interpreteren live-sonar (transducer afzonderlijk verkrijgbaar) om alles rond je boot in real-time te bekijken.

 

SNELLER, SCHERPER, SLIMMER

Dankzij de extra verwerkingskracht en het nieuwe, slanke ontwerp met glas van rand tot rand en een kleiner formaat, is het eenvoudig om deze 9-inch plotter te plaatsen in meerdere dashboardconfiguraties.

 

 

VERBETERDE SCHERMWEERGAVE

De nieuwe 9-inch schermen met een hogere resolutie bieden verbeterde leesbaarheid bij zonlicht met 50% meer pixels dan eerdere GPSMAP toestellen met schermen van 9-inch.

 

 

OPTIONELE BLUECHART® G3 VISION® KAARTEN

Deze optionele kaarten bieden het beste van Garmin en Navionics® gegevens, Auto Guidance3 technologie en andere premium navigatiefuncties.

 

OPTIONELE RADARBUNDEL

Om het weer en verkeer op het water te vermijden, is de compacte 4 kW GMR™ 18 HD+ radarkoepel als optie verkrijgbaar bij je GPSMAP kaartplotter/sonar-pakket.

 
 
 

GARMIN MARINE NETWORK

Als je meerdere Garmin toestellen op jouw boot hebt, kun je informatie zoals kaarten, gebruikersgegevens, radar en IP-camera's delen tussen die toestellen.

 

 

NMEA 2000® EN NMEA 0183 NETWERKEN

Verbinding met stuurautomaten, digitale schakelsystemen, weer, FUSION-Link™ audiosystemen, media, VHF, AIS en meer vanaf één scherm.

 

 

ACTIVECAPTAIN® APP

Ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit voor koppelen met de gratis alles-in-één mobiele app voor toegang tot de OneChart™ functie, smartphone meldingen, software-updates, Garmin Helm™ digitaal schakelsysteem, Garmin Quickdraw™ community gegevens en meer.

 

GEÏNTEGREERDE ANT® TECHNOLOGIE

Maak verbinding met enkele van je favoriete toestellen, zoals quatix® watersportwatches, gWind™ Wireless 2 transducers scheepsinstrumenten, GNX™ Wind en draadloze afstandsbedieningen.

 

 

J1939 CONNECTIVITEIT

Nu kun je jouw kaartplotter aansluiten op verschillende soorten motoren, waaronder Yamaha motoren.

 

 

ONEHELM™ FUNCTIE

Deze exclusieve functie combineert alle functies en mogelijkheden van externe toestellen, zoals een EmpirBus™ digitaal schakelsysteem, op één scherm.